In rememberance: Ziad Abu Ein, the minister who was murdered by the IDF

28okt - door admin - 0 - Over Nieuws

14656335_10155396869860760_7908571264034339007_nHet is bijna 2 jaar geleden dat Ziad Abu Ein, gedood werd, volgens mij opinie vermoord, maar daar zijn de meningen over verdeeld.

Afbeeldingsresultaat voor sonja van den ende en ziad abu ein

Edit Note: Hiervoor waren Stop de Bezetting en Palestine Prisoners met de vermoorde Minister van Prisoners: Ziad Abu Ein in 2014 in de 2e kamer, zoals we zien en weten heeft dit tot niets geleid, de regering veroodeelt “vrijheid”strijder als terrorist en terroristen als het “Israëlische Regime”als een democratie…

gretta

Gretta en Ziad Abu Ein ontmoeting 2014

Nederland en de EU moeten de Palestijnse Autoriteit financieel korten zolang die het betalen van salaris aan gevangengenomen Palestijnse terroristen mogelijk blijft maken.

De Kamer heeft gistermiddag een motie van de ChristenUnie, PVV, SGP en CDA met die strekking aangenomen. CU-Kamerlid Voordewind sprak van een „doorbraak”: „Nu is er voor het eerst een Kamermeerderheid die ook een daad wil stellen tegen de financiering van terreur door de Palestijnse Autoriteit.”

De motie van VVD, PVV, SGP en CU om de Europese regels voor etikettering van producten uit Israëlische nederzettingen in de betwiste gebieden niet handhaven, haalde het niet. Onder meer het CDA stemde tegen.

Share This: