Palestina – En durf het nooit meer doen

25dec - door admin - 0 - Over Nieuws

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor un resolution against israel 2016

De VN-veiligheidsraad heeft voor de eerste maal sinds jaren een resolutie goedgekeurd tegen de bouw van Israëlische nederzettingen op de westelijke Jordaanoever. Merkwaardig want de VS hebben zich onthouden en stelden zoals gewoonte ditmaal geen veto.

En hoe reageerde Israël? Heel simpel, het gaf de VS een uitbrander van jewelste. Dat de VS onder Barack Obama zich ditmaal niet hondstrouw aan de leiband van de zionistische baas gedeisd hielden is voor deze staat totaal onaanvaardbaar, een ongeziene schande.

Land van de apartheid

Maar geen zorg, de Republikeinse partij en toekomstig president Donald Trump beloven dat zij zoiets verwerpelijk zeker nooit gaan doen. Het voorval toont perfect wie feitelijk de baas is in die verhouding, en dat is Israël en niet Washington. Die laatste voert maar uit wat Israël beveelt en mag zelfs nog niet eens symbolisch tegenspartelen.

Want uiteindelijk is deze resolutie inhoudsloos. Het zijn voor Israël gewoon woorden in de wind. Geen enkele Israëlische politicus die er een seconde aan zal denken om deze reprimande van de VN-Veiligheidsraad op te volgen. Ze gaan het negeren, eigen aan hun torenhoge arrogantie. Palestijnen zijn voor hen nu eenmaal geen mensen met rechten.

En dus blijft alles bij het oude en zal de zionistische heilstaat verder gronden blijven stelen van Palestijnse burgers en zal het de Palestijnen blijven terroriseren en vermoorden. Ook zal het verder via geslepen manipulaties de regio verder in brand blijven steken. Zolang men Israël niet met de rug tegen de muur zet en tot overgave dwingt zal dit zo blijven.

Israël is een dievenstaat gebouwd op racistische verwerpelijke en idiote theorieën over een door god bevolen terugkeer naar een nooit bestaand hebbende ‘beloofde land’. In het westen zit men continu te leuteren over mensenrechten en democratie. Laat ze dan beginnen met via het gebruik maken van die principes dit land van de apartheid de wacht aan te zeggen. Israël is als een kankergezwel en dat dient men te verwijderen.

Willy Van Damme

source

Share This: