March voor Palestina

29jan - door admin - 0 - Over Nieuws

https://pbs.twimg.com/media/C29uBOwUQAAyyVv.jpg

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Zaterdag 4 februari 2017 om 14:00 uur organiseren wij een march in Den Haag voor vrede in Palestina en Israël. Na erkenning van Israel 60 jaar geleden, is het tijd dat de wereld ook Palestina erkent als land. Zolang Nederland en andere landen niet ook Palestina erkennen, komt er geen oplossing. De tijd dringt: als de Israëlische nederzetting in het zelfde tempo gebouwd blijven worden, is het maar een kwestie van tijd voordat er geen enkele mate van zelfbeschikking meer mogelijk is voor de Palestijnen, dus laten wij allen staan voor vrede.

Onder de Israëlische bezetting worden de rechten van de Palestijnen ernstig ingedamd, waarbij systematisch geweld, destructie van huizen, landontvreemding en het beperken van de toegang tot water en elektriciteit aan de dagelijkse orde is. Voor Palestina is op dit moment niets meer van belang dan het verkrijgen van internationale steun hiertegen, maar terwijl 137 landen de staat Palestina inmiddels officieel erkennen blijft Nederland hierin achter.

Minister Koenders van Buitenlandse Zaken geeft aan te willen wachten op ‘een strategisch moment’, voordat Nederland de staat Palestina zal erkennen. Together for Peace ziet door de toenemende escalatie van het conflict, gecombineerd met de huidige politieke ontwikkelingen in de wereld geen andere conclusie dan dat het strategisch moment NU is. De Nederlandse overheid kan niet langer haar ogen sluiten voor dit voortdurende onrecht en zal gehoor moeten geven aan de oproep van de Nederlandse maatschappij om zich hiertegen uit te spreken.

Kom met ons mee op Zaterdag 4 februari en laat zien dat de erkenning van Palestina echt niet meer uitgesteld kan en moet worden!

Over Erken Palestina – Together for Peace

https://www.facebook.com/events/198375747302003/

Share This: