Censored Voices

2jun - door admin - 0 - Over The 6th Day War

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

  Afbeeldingsresultaat voor censored voices

One week after the end of the Sixth Day War (5-10 June 1967) – the beginning of the Israeli occupation of the Palestinian Territories – a group of kibbutz residents led by Amos Oz and editor Avraham Shapira took open talks with returned soldiers. The revealing recordings about their experiences, immediately censored by the Israeli army, are first heard.

Een week na het einde van de Zesdaagse Oorlog (5-10 juni 1967) – het begin van de Israëlische bezetting van de Palestijnse gebieden – nam een groep kibboetsbewoners onder leiding van Amos Oz en editor Avraham Shapira openhartige gesprekken op met teruggekeerde soldaten. De onthullende opnames over hun ervaringen, die direct werden gecensureerd door het Israëlische leger, zijn voor het eerst te horen.

 

Source

Share This: